Начин на доставка

Поръчка

Хей, Face Beauty красавице!

Ако за първи път пазаруваш при нас, можеш да бъдеш сигурна, че поръчваш при утвърден, дългогодишен и отговорен търговец, който е на пазара от години. Винаги сме на линия да посрещнем вашите въпроси, гарантираме бърза реакция и приятелска комуникация! Ако имате нужда от консултация, не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони или в инстаграм страницата на магазина. Ще направим анализ на типа кожа и ще препоръчаме продукти, които са подходящи за вас напълно безплатно! Това, което ни различава е, че всяка консултация се прави от лекар-специалист, като по този начин гарантираме сигурни резултати. Очакваме ви!

Доставка

Доставката се случва в рамките на 2 до 5 работни дни. Ако има забавяне ще бъдете уведомени от наш конуслтант. Благодарим предварително за вашето търпение и доверие! Можете да бъдете спокойни, че дори в условията на извънредно положение, вашите пратки ще бъдат доставени на време. Всички продукти се подлагат на щателна дезинфекция преди да достигнат крайния потребител! Пожелаваме ви приятно пазаруване!

При въпроси може да се свържете с нас на номер : +359882525086

Работим с Econt. Ако имате други предпочитания, моля пишете ни.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки