За компанията

Запознай се с Face Beauty – най-големият магазин за корейска козметика в България

Здравейте Face Beauty момичета, 

Ние сме Ани и Ева - създателките на един от най-популярните козметични брандове. Идеята за Face Beauty се зароди още по време на следването ни по медицина, водени страстта ни към дерматологията и естетиката.Ние вярваме, че за да бъде една жена красива, тя на първо място трябва да бъде здрава и да полага правилна грижа за себе си. Именно заради това, ние решихме да предоставим натрупаните знания и опит, като помогнем на всяка една от вас да поеме пътя към естествената си красота.

За по-малко от година, много от вас ни се довериха и имаме над 20 К доволни клиенти в социалните мрежи. Горди сме, че успеха на Face Beauty се предава от уста на уста. Визитката ни не е телефон или имейл за връзка, това сте ВИЕ - нашите доволни клиенти. Все повече популярни личности се обръщат към нас за съвет, което ни кара да сме горди, че независимо от безброй многото продукти на пазара, те се доверяват именно на нас. Освен полезна информация за козметика, състав, грижа за кожата, както и за най-новите beauty трендове, ние ви предоставяме и персонална консултация. Всяка една жена е различна и има своята индивидуалност, чар и харизма и като такава, всяка една заслужава лично отношение. 

С любов: Ани и Ева 

Ани

"Face Beauty" е здраве - красотата идва отвътре. Когато една жена се чувства добре, тя го излъчва. Вярвам, че грижата за нас самите, е огледало на нашата външност.

Ева 

" Face Beauty " е любов - да видиш най-добрата версия на себе си и да се научиш да се харесваш и да се обичаш! Мисля, че всяка една жена е красива, когато го повярва. Това, което те прави уникална и неповторима си именно - ТИ, твоята индивидуалност и неповторимост.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки